Mit csinálunk

A te életedben is vannak fontos pénzügyi célok és kezelendő anyagi kockázatok. Mi úgy segítünk ezekre megoldásokat találni, hogy közben jól érezd magad.

Egyszerű, gyors
és érthető.

Minket az a cél vezérel, hogy megmutassuk neked, mennyit ér egy időben meghozott, jó pénzügyi döntés. Ehhez először felmérjük az igényeidet, majd megadjuk számodra a döntéshez szükséges információkat.

Információt
nyújtunk

Arra törekszünk, hogy a komplett folyamatot egy kellemes és nem utolsó sorban nagyon hasznos beszélgetésnek éld meg. Ez nem kvantumfizika. Nem célunk az, hogy elkábítsunk különböző statisztikákkal. A lényeg, hogy megkapd a szükséges információkat, és közben jól is érezd magad.

Nem
fogunk:

 • Marketing
  dumákkal kábítani
 • Ajánlásokat
  kérni tőled
 • Feleslegesen
  hívogatni téged

Munkánk során

 • Felmérjük
  a valós igényeidet
 • Tiszteletben tartjuk
  az idődet
 • Elegendő információt
  nyújtunk

Mi lesz, ha nyugdíjas leszek?
Tesztünk segítségével kiderül!

Mi nem megmondjuk a tutit, hanem segítünk helyesen dönteni. Csináld meg a tesztet! Pár egyszerű kérdés után látni fogod, hogy mi legyen a következő lépésed!

Kezdjük el!

Csapatunk

Kinyik Ágnes

17 éve dolgozik pénzügyi területen, munkája során segít olyan pénzügyi döntéseket meghozni, amivel értéket tud teremteni, ami végtelen örömmel tölti el. Amatőr darts versenyzőként tudja hogy a figyelem és a pontosság kiemelten fontos, ez teszi sikeressé munkájában is. Személye, humora, közvetlen és kedves stílusa elűzi az ügyfelek félelmeit, kétségeit.

Takács László

2001 óta segíti az embereket abban, hogy a pénzügyi céljaikat megfelelő eszközökkel érjék el, és kellő pénzügyi tudatossággal kezeljék az Élet anyagi kihívásait és kockázatait. Ügyfelei jellemzően a barátságos, közvetlen, humoros stílusa miatt kedvelik. Ő a HR portál nyugdíjszakértője, és a Darwin blog egyik lelkes szakmai írója.

Gyurkovics Péter

2009-ben kezdte meg tanácsadói munkáját egy biztosítónál, majd hamar függetlenné vált. Teljesen egyedi stílusát, kommunikációját és szakmai munkáját az ügyfelek bizalmukkal és folyamatos ajánlásokkal hálálják meg. Egyedi ötletei és meglátásai alapján megalkotta a független pénzügyes projektet, valamint a BNI büszke tagja.

Bödő Gábor

15 éve dolgozik pénzügyi területen, több mint 10 éve irányítja alkuszcégét, új szemlélettel és gondolkodásmóddal, elérte, hogy egyre több ügyféllel és szakértővel dolgozhasson együtt. Darwin szellemi alapjainak megalkotója, aki hiszi, hogy megtakarítani klassz dolog és a biztosítások területén is megjelenik a szemléletváltás és ügyfélközpontúság.

Cégadatok:

Cégnév:
European Business Connect Zrt.

Székhely:
7400 Kaposvár, Zárda u. 13.

MNB:
212042026155

MNB Határozat:
H-EN-II-35/2017

Felelősségbiztosítás:
1.876.000€/év

Jegyzett tőke:
15.000.000 Ft

Cégjegyzékszám:
14 10 300315

Adószám:
23528923-2-14