Kik vagyunk

Olyan szakemberek, akik hisznek abban, hogy a megtakarítási és biztosítási szektort is el fogja érni a szemléletváltás. Hisszük, hogy a jövő nyertesei azok lesznek, akik a kivárás helyett minél korábban elkezdenek tudatos pénzügyi döntéseket hozni.

Régóta csináljuk, itt idő, hogy változtassunk.

Több, mint 15 éve dolgozunk ezen a területen és nézzük, hogy a szakmánk ugyan úgy kommunikál a nyugdíjas kor kihívásairól. Mi ebbe az állóvízbe dobunk egy kavicsot, amivel elindítjuk a kommunikációs evolúciót. Újítóként, más szemlélettel dolgozunk, és bizonyítjuk azt, hogy munkánk mindannyiunk számára hasznos.

Biztonságos háttérrel a te érdekedben!

Darwin mögött fiatal, de sok éves tapasztalattal rendelkező, újító szándékú szakemberek állnak. Hátterünket az EBC Zrt., mint független alkusz biztosítja az MNB engedélyével, és felügyelete mellett.

0 év
tapasztalata

Szerintünk ez hosszú idő,
kiismertük és szeretjük
a szakmánkat.

0
pénzintézet

Megoldásai közül segítünk kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt.

0
javaslat

Alkuszként minimum 3 lehetséges megoldást kínálunk fel számodra.

Függetlenül
és érted dolgozunk.

Alkuszként, függetlenül a pénzintézetektől a te megbízásodból és a te érdekeidet képviseljük.

Mi lesz, ha nyugdíjas leszek?
Tesztünk segítségével kiderül!

Mi nem megmondjuk a tutit, hanem segítünk helyesen dönteni. Csináld meg a tesztet! Pár egyszerű kérdés után látni fogod, hogy mi legyen a következő lépésed!

Kezdjük el!

Csapatunk

Kinyik Ágnes

17 éve dolgozik pénzügyi területen, munkája során segít olyan pénzügyi döntéseket meghozni, amivel értéket tud teremteni, ami végtelen örömmel tölti el. Amatőr darts versenyzőként tudja hogy a figyelem és a pontosság kiemelten fontos, ez teszi sikeressé munkájában is. Személye, humora, közvetlen és kedves stílusa elűzi az ügyfelek félelmeit, kétségeit.

Takács László

2001 óta segíti az embereket abban, hogy a pénzügyi céljaikat megfelelő eszközökkel érjék el, és kellő pénzügyi tudatossággal kezeljék az Élet anyagi kihívásait és kockázatait. Ügyfelei jellemzően a barátságos, közvetlen, humoros stílusa miatt kedvelik. Ő a HR portál nyugdíjszakértője, és a Darwin blog egyik lelkes szakmai írója.

Gyurkovics Péter

2009-ben kezdte meg tanácsadói munkáját egy biztosítónál, majd hamar függetlenné vált. Teljesen egyedi stílusát, kommunikációját és szakmai munkáját az ügyfelek bizalmukkal és folyamatos ajánlásokkal hálálják meg. Egyedi ötletei és meglátásai alapján megalkotta a független pénzügyes projektet, valamint a BNI büszke tagja.

Bödő Gábor

15 éve dolgozik pénzügyi területen, több mint 10 éve irányítja alkuszcégét, új szemlélettel és gondolkodásmóddal, elérte, hogy egyre több ügyféllel és szakértővel dolgozhasson együtt. Darwin szellemi alapjainak megalkotója, aki hiszi, hogy megtakarítani klassz dolog és a biztosítások területén is megjelenik a szemléletváltás és ügyfélközpontúság.

Cégadatok:

Cégnév:
European Business Connect Zrt.

Székhely:
7400 Kaposvár, Zárda u. 13.

MNB:
212042026155

MNB Határozat:
H-EN-II-35/2017

Felelősségbiztosítás:
1.876.000€/év

Jegyzett tőke:
15.000.000 Ft

Cégjegyzékszám:
14 10 300315

Adószám:
23528923-2-14